T-Team

Füves-vizes blog ez. Forró vizes, fekete füves, vagy meleg vizes, zöld füves, esetleg jeges, gyümölcsös, mézes, tejes, édes vagy kemény és keserű. Teázós. Univpécses.

Partnereink

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

Utolsó kommentek

  • L. J. Wesley: Ha valakinek bio zöldtea kéne: biokedvenc.hu/zold-es-immun-teak (2011.01.30. 21:28) Zöld tea teszt
  • PerverzBabi: Nem illik abbahagyni a blogolást! :( (2010.09.14. 14:35) Lady Grey
  • he: És igen! A debreceni Kuding Cha is szuper... és keserű :) (2010.05.23. 16:56) Yeehaw!
  • MsTea: Érdekes, hogy milyen más élményt adott nekem ez a könyv - ez indított el a teáról való írogatás út... (2010.05.11. 21:47) Faludy teája, könyvnemajánlóval
  • G. Viktor: Azért hasznosak ezek a vaktesztek, mert itt tényleg az ízen kívül másra nem tudsz hagyatkozni. :) ... (2010.04.27. 07:30) Zöld tea teszt
  • Utolsó 20

2010.04.06. 10:30 T-team

Milyen volt szőkesége

 
 
Edie lihegett. Izzadt. A veríték csorgott le a homlokáról egészen a mellei közé, pedig még nappal volt, ő pedig egyedül égette a kalóriát egész délután a Lilaakác köz hat háztömbje körül kocogva. Persze ez a testedzés messze nem csak a jó kondiról és feszes seggről szólt, az emberek nem is hinnék, mi mindent hall és lát egy kíváncsi kék szempár, ha nézelődni támad kedve.
 
Na meg közben mások is nézelődhettek, és ez is a cél része volt, hiszen a tapadós kis semmiben futó nők ugráló melleiről álmodott minden férfi a Baywatch óta, Edie ezt jól tudta, és közben vizslatta, melyik pasi életét kéne gyorsan megmenteni.
 
Hazaért, ledobta az edzőcipőjét, töltött egy pohár whiskey-t az üvegből, és elővette legújabb csodaszerét, egy kínai fogyasztó teát. Leforrázta a filtereket, és míg áztak, izzadtan elterült a sokat látott kanapén a másik pohár itallal a kezében. Végiggondolta a mai köröket, természetesen a megmentendő pasikat vette számba. Az első ilyen a pap volt, ahogy szerencsétlenül és cölibátussal sújtva viselte keresztjét, ám ő is megvolt valamikor, de Istentől nehéz megmenteni bárkit is, pedig lett volna Éva, alma és csábító kígyó is egyszerre. Na nem baj - mondta magában - és kortyolt egyet Tiens Slimming teájából, amely gyógyteaízét sok cukorral ellensúlyozta. Egy korty belőle, hiszen véd a sugárzástól. Rá egy korty whiskey a miheztartás végett.
 
A következő ház Bree-é volt, a kert pedig annyira irritálóan tökéletes, amilyen csak egy frigid picsáé lehet. Szegény Hodge... Bree-nek biztos nem mondja  a fogász bácsi, hogy tátsa nagyra a száját… Na, de ő is megvolt, egy smár erejéig legalább. Szájon át lélegeztetés… De ő is menthetetlennek bizonyult. Egy nyelet a fogyiteából, mert nőgyógyászatilag is hasznos.
 
A következő háznál Delfino vitte ki a szemetet épp, az a lotyó Mayer meg nézi az ablakból, integet neki, Mike bezzeg nem néz rá, pedig őt megpróbálta megmenteni a szipirtyótól, de neki a férfiak nem mondják, hogy szeretlek, az olyanokat Susan kapja, neki, Edie-nek csak azt nyögik, akarlak, baby. Mike-ot meg ő nézte ki előbb, az élet igazságtalan. Két hosszú korty whiskey. Egy korty tea, veszett állatok harapása ellen. De Mayer még az ex-férjét, Karlt is sajnálta tőle, (még a házassága alatt is...) Egy korty méregtelenítő.
 
A következő ház üres, persze neki kéne eladnia a testével, valami csábos idegennek, cowboykalaposnak, friss húst költöztetni a szomszédba, az lenne szép. Közben az egyik tea filtert a szemére teszi, a táskásabbra, borogatásnak, a másikkal az izzadtságot törli le az arcáról, hiszen tonizál is, áll a tea dobozán. Aztán nagyot kortyol belőle, mert ő nem fog elhízni soha. Egyszerűen nem teheti meg az eltehenedést, neki még dolga van a férfiakkal. A következő mentőakciójával igazi latin szeretőt fogott, a kis Gabi hiába pattogott, Carlos az ő húsát markolta, persze, mert rajta van mit. Félvakon nyúl az ágy mellé a poharak után, kis híján ki is löttyinti a teát, a whiskey-vel már óvatosabb. Előbbit a mája működéséért, utóbbit ellene issza.
 
Az utolsó ház Scavoéké. Mindig irtózott az ilyen családi ügyektől, anya, apa, gyerekek, csupa szív, szeretet, rózsaszín undor fogja el, kortyol egyet hányinger ellen a lassan kihűlő teafőzetből. Gondolkodik, aztán kaján vigyor ül ki az arcára. Tom az egyetlen, akit még nem próbált ki az utcából. Vajon mit tud Mr Pizzaboy az ágyban? Holnap mindenképp át kell néznie hozzájuk, vadászösztöne biztatja, szagot fogott újra. Lehúzza a maradék whiskey-t, majd az utolsó korty teát. Nem, neki nem lesz agydaganata, mint Lynette-nek.
 
Apró "Buba Annamária
 

Tiens - Slimming Tea

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: született feleségek gyógytea fan fiction


A bejegyzés trackback címe:

https://teablog.blog.hu/api/trackback/id/tr181894369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása