T-Team

Füves-vizes blog ez. Forró vizes, fekete füves, vagy meleg vizes, zöld füves, esetleg jeges, gyümölcsös, mézes, tejes, édes vagy kemény és keserű. Teázós. Univpécses.

Partnereink

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

Utolsó kommentek

  • L. J. Wesley: Ha valakinek bio zöldtea kéne: biokedvenc.hu/zold-es-immun-teak (2011.01.30. 21:28) Zöld tea teszt
  • PerverzBabi: Nem illik abbahagyni a blogolást! :( (2010.09.14. 14:35) Lady Grey
  • he: És igen! A debreceni Kuding Cha is szuper... és keserű :) (2010.05.23. 16:56) Yeehaw!
  • MsTea: Érdekes, hogy milyen más élményt adott nekem ez a könyv - ez indított el a teáról való írogatás út... (2010.05.11. 21:47) Faludy teája, könyvnemajánlóval
  • G. Viktor: Azért hasznosak ezek a vaktesztek, mert itt tényleg az ízen kívül másra nem tudsz hagyatkozni. :) ... (2010.04.27. 07:30) Zöld tea teszt
  • Utolsó 20

2010.04.02. 12:56 T-team

Whatever Lola Wants…

 

A ház teljesen üres volt, mikor Gabrielle belépett az ajtón. Gyorsan felrohant az emeletre a hóna alatt lévő csomaggal. Ötven lépcsőfokkal később meg is érkezett, majd hanyagul a szatén ágyneműre dobta a meglehetősen nagy, ám könnyű dobozt. Lerúgta tűsarkúját (Louboutins), belépett a márványköves fürdőbe, és megnyitotta az ezüst csapot. Az egyedi kialakítású kádba fürdősót szórt, amit Párizsból hozatott, és két fürdőgyöngyöt is beledobott az éppen csak összegyűlő vízbe. Mikor ezzel végzet, odalépett az antik, egészalakos tükör elé, és elkezdett vetkőzni.
 
 

 

Lehúzta a kezéről a jegygyűrűjét (Tiffany’s), levette karóráját (Cartier), lehúzta karcsú ruhája zipzárját (Talk to me Harry, Winston), majd kilépett a leomló anyagból. Ott állt fehérneműben (Victoria’s Secret), és kritikusan vizslatta magát. Bár a bőre még mindig csodálatosan selymes volt, mint a karamell, és a XS-es méretű ruhákba is belefért, közeledett a harminchoz. És ez aggasztotta.
 
Fogta a hajkefét, és elkezdett fésülködni. Lassan, és alaposan. Ősz hajszálak után kutatott. Közben kipillantott az ágyra, és elmosolyodott mikor a szeme a csomagra tévedt. New Yorkból jött. És ami New Yorkból jön, az csak jó dolog lehet (I want to wake up in a city that never sleeps). Visszafordult a tükör felé, de csak egy pillanatig, hogy aztán, mint egy villám forduljon megint 180 fokot.
 
Eldobta a kefét - ami hangosan koppant a márványkövön - és kilépett a perzsaszőnyegre. Az éjjeli szekrényen egy metszett kristályüveg állt, félig tele valamiféle folyadékkal. Először azt hitte, hogy Jack Daniel’s, de mikor megszagolta, narancs és grapefruit illat csapta meg az orrát. Két pohár is volt az üveg mellett. Felemelte az egyiket. Rúzsfolt volt rajta. Rózsaszín és hamvas, és olcsó. Nem lehetett az övé. Az övé vízálló és legalább 100 dollárral többe került, mint az a paca a pohár szélén.
 
A düh hirtelen jött, Gabrielle felkapta a teával teli üveget és nekivágta a falnak, ami hangosan tört szét, a tea pedig lassan visszafolyt a szőnyegre, ami mohón itta be magába. A poharat is utána akarta hajítani. De végül meggondolta magát.
 
Letette az éjjeliszekrényre, visszament a fürdőbe. A víz dübörögve zubogott a földre, de Gabrielle-t nem érdekelte. Felvette a fürdőköpenyét (Chanel), visszament a hálóba és kitárta az ablakot. A fiatal kertészfiú éppen félmeztelenül metszette a bokrokat.
 
-         Hello! (Whatever Lola wants)
-         Igen Mrs. Solis? (Lola gets)
-         Valami baj van az emeleti csappal! Nem bírom elzárni, és szétázik minden! (And little man)
-         Máris megyek, és megnézem! (Little Lola wants you)
Gabrielle elégedetten emelte a szájához a rúzsfoltos poharat, majd kikortyolta a maradék teát belőle. A régen elolvadt jégtől kellemetlenül híg volt.
 
Kopogtak.
 
-         Mrs. Solis? (I always get, what I aim for) – Gabrielle levetette a köntösét.
-         Gyere be nyugodtan. (And your heart and soul)
-         Mrs. Solis… (Is what I came for)
-         Mi a baj? Talán nem tetszem? (You’re no exception to the rule)
-         Maga… gyönyörű! (I'm irrezeestable you fool)
-         Akkor gyere közelebb… (Give in, you’ll never win)
 
A rúzsfoltos pohár messzire gurult, ahogy Gabrielle-t a fiú az ágyra dobta. A háttérben pedig halkan tovább zubogott a víz.
 
Göbölös Viktor
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: született feleségek fan fiction gyümölcs tea


A bejegyzés trackback címe:

https://teablog.blog.hu/api/trackback/id/tr61889340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása