T-Team

Füves-vizes blog ez. Forró vizes, fekete füves, vagy meleg vizes, zöld füves, esetleg jeges, gyümölcsös, mézes, tejes, édes vagy kemény és keserű. Teázós. Univpécses.

Partnereink

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

Utolsó kommentek

  • L. J. Wesley: Ha valakinek bio zöldtea kéne: biokedvenc.hu/zold-es-immun-teak (2011.01.30. 21:28) Zöld tea teszt
  • PerverzBabi: Nem illik abbahagyni a blogolást! :( (2010.09.14. 14:35) Lady Grey
  • he: És igen! A debreceni Kuding Cha is szuper... és keserű :) (2010.05.23. 16:56) Yeehaw!
  • MsTea: Érdekes, hogy milyen más élményt adott nekem ez a könyv - ez indított el a teáról való írogatás út... (2010.05.11. 21:47) Faludy teája, könyvnemajánlóval
  • G. Viktor: Azért hasznosak ezek a vaktesztek, mert itt tényleg az ízen kívül másra nem tudsz hagyatkozni. :) ... (2010.04.27. 07:30) Zöld tea teszt
  • Utolsó 20

2010.02.25. 12:26 T-team

Meztelen kimono

 

„Kedves Péter, maga megint nem figyel! Hányszor kell még szólnom? Attól tartok az órák után el kell, hogy beszélgessek magával! Várom a biológia teremben!” – mondta az elképesztően dús hajú, fiatal Tanárnő.
 
Péter ettől a mondattól egész nap dermedve járkált a gimnáziumában. Kiszáradt a szája, és folyton megbotlott. Ezen az unalmas történelem és matematika óra sem segített, gondolatai mindig visszatértek a csodálatosan magas, és kecses biológia Tanárnőhöz, aki el akart vele beszélgetni a nap végén. Valahol mélyen bizsergető érzés fogta el, de ettől úgy elszégyellte magát, hogy fülig elvörösödött. Persze Tibi és Zoli is halálra cinkelték a szünetekben. „Adj, majd a bigének!” „Apám, mekkora mázlista vagy, Ő nagyon jó csaj!”
 
Végül véget ért a hatodik óra, Péter pedig kénytelen-kelletlen a biológia tanterem felé vette az irányt. A folyosón félúton megtorpant, és behúzódott az egyik ablakmélyedésbe. A szíve a torkában dobogott, alig érzékelte a körülötte elhaladó tanárok és diákok seregét, akik nagyobb része hazafelé sietett. Pár perccel később - mikor az emberáradat is elvonult – nyelt egy nagyot, megacélozta magát, és tovább indult célja felé.
 
„Mi tartott ennyi ideig?” Kérdezte hetykén a Tanárnő. „Minden lányt eddig várat?” A fiú lába megremegett. Kínos csend következett. „Jöjjön, közelebb! Ne ácsorogjon az ajtóban!” Hát közelebb lépett. Egy-kettő-három, és már ott is volt a csodálatosan dúskeblű, enyhén sminkelt tanár előtt. Mély, édes parfümfelhő lengte körbe, szoknyája kissé felcsúszott, így csipkés combfixe kivillant. „Most pedig Péter (két patentot kigombolt a blúzán), beszélgessünk az érdemjegyeiről.” Tökéletesre manikűrözött keze lágyan siklott végig a fiú hátán…

 
 
Minden kamasz fiúnak megvannak az efféle vágyképei az iskola dögös, pimasz oktatójával. Ki ne tudna tanulmányi pályafutása alatt visszaemlékezni legalább egy olyan nőre, akivel szívesen megélte volna ezt az unásig ismert klisét?
 
A Zöld Kimono pontosan olyan tea, mint a fenti kis szösszenetben résztvevő tanárnőcske. Decens kiskosztümbe rejti rendkívüli idomait. A keverék alapja japán sencha, amitől szikár és makulátlan ízt kapunk. Frissít és erővel tölt el. Az ananász darabkáktól még cukor nélkül is édeskés lesz a forrázat, ráadásul jól egészíti ki a sencha szikárságát, hogy végül a gyömbér aroma kissé erotikus íze tegye fel a pontot az i-re. Nem véletlenül írom azt, hogy a „gyömbér aroma erotikus íze”. Ezt a gyökeret az osztrigával és a csokoládéval egyetemben az egyik legbeváltabb afrodiziákumként tartják számon. Csípős, erős, uralkodó zamatú, emeli a vérnyomást, és néhány néphiedelem szerint vakmerővé is tesz a fogyasztása (és ennél sokkal pajzánabb dolgokat is lehet vele művelni).
 
Zöld Kimono 100g - Kattintásra bezárul -
forrás:demmers.hu
 
 
Ami az ananászt illeti… nos, úgy tartják, hogy gyakori fogyasztása bizonyos testnedveket megédesít, és magas cukor tartalma miatt rengeteg energiát ad, amit kiválóan lehet hasznosítani az ágyban (is). Mikor a Zöld Kimonot iszod, egy pillanatra Péterré válsz a tanteremben. Ugyanolyan izgatott és kíváncsi leszel, hogy mi is fog történni, mint Péter, és persze igazából el sem tudod képzelni mi is fog valójában történni. Összebújós, szerelmetes estékhez kiváló tea, hogy újra eltöltsön minket a vággyal, és az izgalommal.
 
GŐBÖLÖS Viktor

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ismertető zöld tea fan fiction


A bejegyzés trackback címe:

https://teablog.blog.hu/api/trackback/id/tr621789273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása