T-Team

Füves-vizes blog ez. Forró vizes, fekete füves, vagy meleg vizes, zöld füves, esetleg jeges, gyümölcsös, mézes, tejes, édes vagy kemény és keserű. Teázós. Univpécses.

Partnereink

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

 Photobucket

Utolsó kommentek

  • L. J. Wesley: Ha valakinek bio zöldtea kéne: biokedvenc.hu/zold-es-immun-teak (2011.01.30. 21:28) Zöld tea teszt
  • PerverzBabi: Nem illik abbahagyni a blogolást! :( (2010.09.14. 14:35) Lady Grey
  • he: És igen! A debreceni Kuding Cha is szuper... és keserű :) (2010.05.23. 16:56) Yeehaw!
  • MsTea: Érdekes, hogy milyen más élményt adott nekem ez a könyv - ez indított el a teáról való írogatás út... (2010.05.11. 21:47) Faludy teája, könyvnemajánlóval
  • G. Viktor: Azért hasznosak ezek a vaktesztek, mert itt tényleg az ízen kívül másra nem tudsz hagyatkozni. :) ... (2010.04.27. 07:30) Zöld tea teszt
  • Utolsó 20

2010.03.20. 18:22 T-team

Egy variáció a boldogságra

 

http://www.walax.org/wp-content/uploads/2009/05/green_tea.jpgPuha, zöld mező. Felhőtlen, tavaszi égbolt. Tűvirág fák sziluettje a hunyorgásban. Halk csilingelés a távolban. Habkönnyű, elmosódó érzések. Séta hajnalban, egy harmatos, búzavirágos réten. Napnyugta érett napraforgók közt. Magányos öröm. Lehet ilyen a boldogság?
 
Ha választ szeretnél, akkor innod kell belőle egy csészével. 80 fokos víz, és 3 perc áztatás. Ennyi az egész. A zöld tea lesz a mező, a napraforgó és a búzavirág pedig a díszlet a hangulathoz. A csomagolás lesz a tűzvirág fa. A többit neked kell hozzáadnod. Minden mást te találhatsz ki a saját kis elíziumidhoz.
 
A harmatcsepp olyan tea, ami sok tered ad neked, és sokrétűen lehet élvezni. Nem tolakodó, és fenségesen harmonikus. Csupa lágy, simulékony íz kapaszkodik egymásba, hogy megnyugtasson, feltöltsön, és segítsen. Új remény, új élet, vagy csak egyszerűen egy új íz élmény. Rajtad múlik, mire használod. Lehet egy csésze tea, vagy egy csésze boldogság is.

Demmers - Harmatcsepp


Göbölös Viktor

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ismertető zöld tea


A bejegyzés trackback címe:

https://teablog.blog.hu/api/trackback/id/tr971855106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása